Актуелности

Најбоље светске репрезентације на рвачком турниру у Младеновцу

Објављено у Актуелности.

Поводом одржавања 34. Меморијалног турнира у рвању грчко - римским стилом „Љубомир Ивановић Геџа“ одржана је конференција за новинаре на којој су говорили Владан Глишић, председник Градске општине Младеновац ипредседник организационог одбора турнира, Александар Питулић, потпредседник Рвачког савеза Београда и представници Рвачког савеза Србије , генерални секретар Милан Јелић и Војислав Табачки.
 
Меморијални турнир у рвању грчко-римским стилом "Љубомир Ивановић Геџа" биће одржан 4. септембра у Спортском центру Младеновац. Почетак елиминационих борби заказан је за 11.00 часова, а од 18.00 часова је отварање турнира и финалне борбе.
На турниру у Младеновцу представиће се најбоље светске репрезентације. Поред најбољег српског националног тима предвођеног бронзаним олипијцем из Токија, Зурабом Датунашвилијем, учешће ће узети и селекције Русије, Грузије, Хрватске, Ирана и Грчке.
 
Организатори турнира су Рвачки клуб "Љубомир Ивановић Геџа" и Рвачки савез Београда, под покровитељством Градске општине Младеновац, Спортског савеза Младеновца, Министарства омладине и спорта Републике Србије, уз подршку и помоћ Спортског центра Младеновац који носи име легендарног рвачког аса.
 
Промотер овогодишњег турнира биће Давор Штефанек, освајач златне медаље на Олимпијским играма које су одржане 2016. године у Рио де Жанеиру.
 
Овај спортски догађај је од велике важности за општину Младеновац и српски рвачки спорт и представља својеврстан позив младим генерацијама да се укључе у неки вид рекреативних или такмичарских спортских активности што ће се у годинама које долазе позитивно одразити не само на усвајање здравог стила живљења, већ и на спортску сцену Младеновца и Србије.
 
Улаз на ову спортску манифестацију је слободан за све посетиоце.
Konferencijagedza1
Konferencijagedza2
Konferencijagedza3
Konferencijagedza4
Konferencijagedza5