Актуелности

Полажен венци не Геџин гроб и спомен бисте у Ковачевцу и Младеновцу

Објављено у Актуелности.

Дан уочи одржавања 34. Меморијалног рвачког турнира „Љубомир Ивановић Геџа“, делегације Градске општине Младеновац, Спортског савеза Младеновца, Рвачког клуба „ Љубомир Ивановић Геџа“ и истоименог КУД-а, положиле су венце на гроб прослављеног аса у родном Ковачевцу, на бисте испред сеоског дома и спортског Центра.

У име Градске општине Младеновац венац је положио члан Већа задужен за спорт, Богдан Вуксановић.
Подсетимо, на овогодишњем меморијалу елиминационе борбе почињу у 11 сати, док је церемонијал отварања и финални део заказан за 18 сати. Мечеви у хали Спортског центра „Љубомир Ивановић Геџа одвијаће се истовремено на две струњаче.
Публика у Младеновцу биће у прилици да на делу види најбољи српски национални тим предвођен Зуграбом Датунашвилијем, овогодишњим освајачем бронзане медаље на Олимпијским играма у Токију.
И поред свих недаћа прозрокованих пандемијом корона вируса, организатори су обезбедили учешће најбољих селекција Русије, Ирана, Грузије , Хрватске, Грчке, Мадјарске, Хрватске и Грчке. Улаз на ову спортску манифестацију је слободан.
Овогодишњи меморијал чији је промотер Давор Штефанек, освајач златне медаље на Олимпијски м играма у Рио де Жанеиру, биће провера за Светско првенство које ће бити одржано од 2. до 10. октобра у Ослу.
Grob1
Grob2
Grob3
Grob4
Grob5