Актуелности

Обележен Међународни дан особа са инвалидитетом

Објављено у Актуелности.

 

Поводом Међународног дана особа са инвалидитетом који се обележава 3. децембра, председник Градске општине Младеновац Владан Глишић и члан општинског Већа Богдан Вуксановић, заједно са руководиоцем Центра за социјални рад, Горјаном Грчић, посетили су чланове Међуопштинске организације слепих и слабовидих Младеновца и Сопота у њиховим просторијама у Младеновцу.

Председник Организације, Горан Машић, истакао је добру сарадњу општине и Удружења слепих и слабовидих и овом приликом Глишићу и Вуксановићу уручио захвалнице за изузетан допринос  успешном раду организације.

Члан Организације, Саша Станошевић, одржао је краћу презентацију неколико помагала која слепи и слабовиди користе у свакодневном животу. Он је том приликом нагласио да нису сва помагала доступна због чега је затражио помоћ у њиховој набавци.

Обраћајући се присутнима, Глишић је похвалио добру сарадњу општине Младеновац и Савеза слепих и слабовидих и рекао да ће у наредном периоду она бити настављена и проширена.  Глишић је рекао да Међуопштинска организација слепих и слабовидих може да се обрати општини за сваку врсту помоћи, нарочито за помоћ при набавци помагала која су им потребна, а која нису у могућности сами да набаве. Он је позвао представнике Организације на радни састанак следеће недеље на којем би представили предлоге и пројекте како би се благовремено планирала  средства у буџету за наредну годину.

Inval1
Inval10
Inval11
Inval12
Inval2
Inval3
Inval4
Inval5
Inval6
Inval7
Inval8
Inval9