Актуелности

Путеви у Младеновцу очишћени и проходни - телефон зимске службе 24 сата на располагању грађанима

Објављено у Актуелности.

Сви путеви на територији општине Младеновац су проходни , а саобраћај се одвија без већих проблема.

Екипе ЈКП „Београд пут“ раде на чишћењу локалних путева и градских саобраћајница које су у надлежности тог предузећа, а екипе предузећа "Штрабаг" чисти државне путеве на територији општине.

„Како би путеви били брже очишћени и проходни, општина Млденовац ангажовала је и екипе ЈКП “Младеновац” које су на терену са пет камиона и раде на чишћењу путева друге и треће категорије. Поред тога, комунално предузеће ради и на чишћењу пешачких стаза и степеништа са машинама "bobcat" и екипама које ручно чисте снег“, каже кооридинатор Зимске службе, Никола Милошевић.

Милошевић напомиње да је Општина Младеновац обезбедила довољне количине индустријске соли за посипање тротоара и прилаза зградама а представници скупштина станара, управници стамбених заједница и власници кућа со могу да преузму и у ЈКП “Младеновац” свакод радног дана до 15 сати.

Грађанима је на располагању и телефонски сервис Зимске службе путем којег грађани могу да пријаве проблеме настале услед снежних падавина. Број телефона 011/7455-679 отворен је 24 сата дневно за комуникацију са грађанима.

Prohodniputevi1
Prohodniputevi2
Prohodniputevi3
Prohodniputevi4