Друштво

Председник са пензионерима

Објављено у Друштво.

Наши најстарији суграђани, чланови Дневног центра и клуба за старије "Младеновац", прославили су данас Спасовдан, крсну славу клуба.

На позив чланова Центра, који у Младеновцу окупља преко хиљаду чланова, данашњој слави присуствовао је и Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац. Он је присутнима честитао Спасовдан и пожелео им да крсну славу удружења проведу у здрављу и добром расположењу.

Бранко Живановић, из Дневног центра и клуба за старије "Младеновац", каже да су даншњој слави присуствовали чланови клуба и гости који су увеличали ову свечаност,

– Нама је задовољство што је данас са нама председник општине, Дејан Чокић, јер је општина Младеновац наш велики донатор што се тиче улагања у наш клуб и веома смо им захвални на томе. Такође, захавлио бих се и "Маковици" који су нам доста помогли у стварима потребним за клуб.

Желео бих да истакнем да с обзиром на наше године имамо врло живе активности, а скоро смо правили попис и могу да кажем да имамо преко двадесет чланова који имају преко 80 година. Данас су нама и чланови из клубова "Дедиње", "Драпшин" и "Сопот", а позвао бих све пензионере да нам се придруже јер ко нас једном посети тај после долази стално.