logo

Образовање

Паметно улагање у паметне

Наши најбољи студенти окупили су се данас на пријему у свечаној сали "др Елси Инглис" где им је Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац, уручио уговоре о стипендирању.

Одлука градске општине Младеновац и општинске Скупштине да измени Одлуку о општинским стипендијама и од ове школске године повећа број општинских стипендиста са досадашњих 66 на 80 студената, сигурно спада у једно од најпаметнијих овогодишњих улагање буџетског новца.

Општина ће у наредних десет месеци сваког од 80 академаца месечно стипендирати са по 8.500 динара.

Јелица Давидовић, студент Саобраћајног факлутета у Београду, каже да је стипендија значајна, пре свега као јасан знак да се неко сетио да награди и похвали труд, загалање и успех студената.

Поздрављајући академце и њихове родитеље, Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац, рекао је да му представља част и лично задовољство што има прилику да угости најбоље студенте Младеновца.

– Заиста сам поносан што из године у годину имамо све више студената који испуњавају конкурсне услове за доделу општинских стипендија. Ми смо последњим ребалансом буџета издвојили средства за стипендирање још 14 студената, а волео бих да се следеће године исто понови.

Дефинитивно је да сте ви будућност Младеновца и ако је нешто исправно где општина улаже паре то сте управо ви. Верујем да је ово једино улагање у будућност Младеновца где никако не можете погрешити.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.