logo

Образовање

Рачунари за мале уметнике

Рачунари за мале уметникеПоводом 55 година излажења дневног листа "Вечерње Новости" данас су на пријему у општини Младеновац додељени рачунари најбољим малишанима, победницима ликовног конкурса на тему " Како би сте волели да изгледа рачунар PC Centra ?". Пет рачунара младеновачким основцима дар су београдске фирме "PC Centar", а добитници су Ива Укић ученица III/2 ОШ "Момчило Живојиновић", Давид Пуповац II/1 ОШ "Свети Сава", Марко Илић VII/4 ОШ "Коста Ђукић", Ивана Петковић IV/1 ОШ "Милица Милошевић" и сестре Катарина и Кристина Милошевић ученице V/4 ОШ "Свети Сава".

Драгана Лукач, члан Општинског већа за образовање, захвалила се фирмама које су наградиле децу и рекла да је овогодишњи конкурс био изузетно успешан обзиром да је пристигло преко 300 радова. Она је обећала да ће се општина Младеновац трудити да увек награди децу која постигну успех из било које области јер то служи на понос целој општини.

– "Вечерње Новости" и "PC Centar" поклањају 55 рачунара у 11 општина у Србији. Младеновац је прва општина и данас смо дошли да поделимо рачунаре победницима. Акција се наставља у понедељак у општини Смедеревска Паланка, а затим и у другим општинама, а могу да кажем да је сарадња са вашом општином била одлична. Иначе, ми већ годинама радимо сличне акције али ово је до сада највећа акција са "Вечерњим Новостима" јер ће рачунаре добити деца од Суботице до Књажевца – рекао је Слободан Манасијевић, директор малопродаје фирме "PC Centar".

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.