logo

Спорт

Сигурни на врху

Сигурни на врхуПобедом на гостујућем терену против Графичара, градски српсколигаш се после напорне, и можда преломне недеље за јесењи део првенства, учврстио на врху табеле. Из три тешке утакмице одигране прошле недеље ОФК Младеновац је извукао максимум, прво су у суботу почишћени Обреновчани, са Сопотом у среду реми, да би пре два дана побеђен Графичар на страни. Седам бодова за седам дана, одличан скор за предстојећи општински дерби у Ковачевцу.

Поменути Ковачевац је код куће савладао Хајдук и тако се по броју бодова изједначио са другим општинским представником Шумадијом која је у Јагњилу поделила бодове са екипом Београда.

ГРАФИЧАР – ОФК МЛАДЕНОВАЦ 1 : 2 (0:1) – Отворена игра обе екипе на Сењаку са доста прилика на обе стране. Прву шансу имао је голгетер Младеновчана Грујичић који је већ у првом минуту шутирао са десет метара али је голман гостију био на висини задатка. Средином првог полувремена домаћи су могли да поведу али лопту која је ишла у празан гол на време је избацио Младеновић. Младеновац у 41. минуту стиже до предности. Акција Грујичић – Павковић – Јевић и вођство гостију. Међутим, два минута по почетку другог полувремена домаћи стижу до изједначења. После лоше интервенције одбране ОФК Младеновца до лопте је дошао Петровић и послао је иза леђа голмана Лукића. Меч је одлучио, ко други, него најбољи стрелац плавих Грујичић. Миздрак је у 73. минуту одлично центрирао, лопта је у лету окрзнула неког од играча и села на ногу Грујичићу који је закуцао под пречку. У последњим минутима меча оба тима су имала одличне шансе за промену резултата. Прво је играч домаћих Мојић пропустио одличну шансу да лобује голмана, док је на другој страни усамљени Панић био неуспешан.



Резултати 11. кола Српске лиге Београд 10/11.

Раднички (О) – Сопот (3 : 2)
Ресник – Жарково (0 : 2)
Ковачевац – Хајдук (1 : 0)
Графичар – Младеновац (1 : 2)
Вождовац – Дорћол (0 : 0)
Шумадија – Београд (1 : 1)
Палилулац – Срем (0 : 1)
Балкан – Синђелић (0 : 1)


Табела Српске лиге "Београд"

1. Младеновац (24)
2. Синђелић (20)
3. Срем (20)
4. Сопот (18)
5. Београд (16)
6. Балкан (16)
7. Хајдук (16)
8. Шумадија (14)
9. Ковачевац (14)
10. Вождовац (13)
11. Жарково (12)
12. Графичар (11)
13. Раднички (11)
14. Дорћол (11)
15. Палилулац (8)
16. Ресник (4)





ПАРОВИ СЛЕДЕЋЕГ КОЛА

МЛАДЕНОВАЦ – КОВАЧЕВАЦ
ЖАРКОВО – СРЕМ
СИНЂЕЛИЋ – ПАЛИЛУЛАЦ
ДОРЋОЛ – БАЛКАН
БЕОГРАД – ВОЖДОВАЦ
ХАЈДУК – ШУМАДИЈА
СОПОТ – ГРАФИЧАР
РЕСНИК – РАДНИЧКИ (О)

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.