logo

Спорт

Топло  хладно  млако

Топло – хладно – млако Наши општински српсколигаши ОФК Младеновац и Шумадија из Јагњила, нису се јуче прославили иако су имали предност домаћег терена. Сусрет на "Селетерсу" где је градски тим дочекао екипу Синђелића завршен је без голова, пре свега захваљујући непрецизним нападачима и концентрисаним голаманима оба тима. Десетак километара даље од "Селтерса", Јагњилци су наставили серију лоших резултата поразом од Срема из Јакова.

ОФК МЛАДЕНОВАЦ – СИНЂЕЛИЋ 0 : 0 . После недељне победе над Шумадијом око стотинак гледалаца очекивало је још једну тројку на "Селтерсу". Међутим, да гости нису дошли са белом заставом показало се већ у 18. минуту када се после контре гостију Радивојевић нашао сам пред голом Младеновчана али непрецизним шутем послао лопту поред десне стативе. Недостатак квалитетног везног реда Младеновчана видео се и јуче на делу, тек после пола сата неповезане игре Мировић из прве полушансе туче изнад пречке. Голман Младеновчана Младеновић истакао се пред сам крај првог дела игре када је одбранио јак шут Брчаревића са десетак метара. На почетку другог полувремена Пантић соло акцијом улази у казнени простор гостију али млаким шутем не задаје превише проблема гоману Синђелића.

ШУМАДИЈА (Ј) – СРЕМ 0 : 1 (0 : 1) . Иако су после убедљивог пораза од општинског ривала из табора Јагњилаца стизале најаве да ће се већ од наредне утакмице окренути лист, нови шамар је јуче опаљен из Јакова. Екипа Срема тукла је Шумадију њеним главним оружјем – чврстом одбраном. Већ у 16. минуту гости долазе до предности и коначног резултата. Стрелац – Лежајић. Јагњилци су јуче имали пуно право да буду кивни на помоћног судију Николу Алексића. Наиме, Шумадија у 85. минуту постиже изједначујући гол, главни арбитар Хаскић покаује на центар, али на интервенцију Алексића поништава гол због наводног играња руком Шумадинаца. Иако је од самог догађаја био удаљен 40 метара, помоћни судија Алексић очигледно има соколово око.



Резултати 19. кола

Шумадија – Срем : (0 : 1)
Младеновац – Синђелић : (0 : 0)
Раднички (О) – Железничар : (0 : 1)
Телеоптик – Раднички (НБГ) : (3 : 1)
ПКБ – Дорћол : (1 : 1)
БАСК – Београд : (0 : 0)
Земун – Палилулац : (1 : 0)
Лисовић – Сопот : (0 : 2)

Табела Српске лиге "Београд"

1. Земун ... 51
2. Телеоптик ... 48
3. Шумадија ... 35
4. Раднички (О) ... 27
5. Сопот ... 26
6. Срем ... 26
7. Младеновац ... 23
8. Лисовић ... 23
9. БАСК ... 23
10. Дорћол ... 21
11. ПКБ ... 20
12. Железничар ... 20
13. Палилулац ... 20
14. Београд ... 19
15. Синђелић ... 18
16. Раднички (НБГ) ... 15



Парови 20. кола

СРЕМ - ЛИСОВИЋ
СОПОТ - ЗЕМУН
ПАЛИЛУЛАЦ - БАСК
БЕОГРАД - ПКБ
ДОРЋОЛ - ТЕЛЕОПТИК
ЖЕЛЕЗНИЧАР - МЛАДЕНОВАЦ
РАДНИЧКИ (НБГ) - РАДНИЧКИ (О)
СИНЂЕЛИЋ - ШУМАДИЈА

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.