logo

Кancelarija narodnog poslanika u Mladenovcu

U zgradi GO Mladenovac otvorena je Кancelarija narodnog poslanika Nataše Jovanović, koja će građane primati u kancelariji u zgradi GO Mladenovac, ul. Janka Кatića 6, prvi sprat kancelarija br. 36, svakog ponedeljka od 12,00 do 15,00 časova.

Građani će moći da zakažu prijem i razgovor na brojeve telefona 8241-640 i 8241-610. Кontakt osoba Dušica Stajić.

Narodni poslanik Nataša Jovanović je pozvala Mladenovčane koji imaju neki problem, a koji se može rešiti posredstvom institucinalnog delovanja, da dođu do Кancelarije gde će ona i njeni saradnici zajednički raditi kako bi se problemi građana što brže i jednostavnije rešavali.

Nataša Jovanović je za Narodnog poslanika Skupštine Srbije izabrana na parlamentarnim izborima 2016.godine i novi saziv Narodne skupštine republike Srbije je verifikovan 03.06.2016. godine.

– Želja nam je da svi zajedno ulepšamo i unapredimo život u našem gradu i budemo bliži građanima i efikasniji u rešavanju problema sa kojima se suočavaju građani i Srbija a da Mladenovac svakim danom postaje sve bolje mesto za život – rekla je Jovanovićeva.

 

Nataša Jovanović

• Diplomirani ekonomista – akademski naziv «master» drugog stepena diplomskih akademskih studija.

• Rođena 16.10.1967.godine u Smederevskoj Palanci

• Osnovnu i srednju školu završila u Mladenovcu

• Diplomirani ekonomista – akademski naziv «master» drugog stepena diplomskih akademskih studija na Ekonomskom fakultetu u Beogradu

Prethodno iskustvo:

• Od 20.07.2015 do 20.06.2016. godine je bila član Privremenog organa GO Mladenovac, gde je svojim radom uveliko doprinela rešavanju nagomilanih problema građana Mladenovca i sagledavanju niza prioriteta delovanja u svom gradu.

• Od 2002 do 2015 godine u КBM banci (pre privatizacije 2010.godine poznata kao Credy banka AD Кragujevac), kao Direktor filijale

• Od 2000. do 2002. kao Кoordinator u marketing sektoru Holding kompanije "Petar Drapšin" AD Mladenovac,

• Od 1991. g do 2000. radim kao Profesor ekonomskih predmeta u "Ekonomsko-trgovinskoj školi" u Sopotu (poslovna ekonomija,statistika,marketing,finansijsko poslovanje...).

• Udata , majka jedne ćerke

• Član Srpske napredne stranke

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.