Uslovi korišćenja

Datum: . Objavljeno u Контакт.

Internet sajt na adresi www.mladenovac.gov.rs vlasništvo je Gradske opštine Mladenovac. Korišćenjem ovog Internet sajta pristajete na uslove i pravila koji slede.

Uredništvo sajta ulaže maksimalne napore da objavljeni podaci budu tačni i ažurni. GO Mladenovac može da izvrši promene na ovom sajtu u bilo kom trenutku, bez prethodnog obaveštenja.

Materijal (tekstovi, fotografije i multimedija) sa ovog sajta je vlasništvo GO Mladenovac i svako neovlašćeno korišćenje, menjanje, reprodukcija ili javno prikazivanje ili distribucija u javne ili komercijalne svrhe, bez dozvole GO Mladenovac, predstavlja kršenje Zakona o autorskim i srodnim pravima, Zakona o žigovima ili drugih zakona. 

U tim slučajevima bićemo primorani da reagujemo u zakonskim okvirima, radi zaštite prava GO Mladenovac.

GO Mladenovac vas ovlašćuje da pregledate i preuzimate materijale sa ovog sajta samo za vaše lične, nekomercijalne potrebe, pod uslovom da zadržite sve napomene o autorskim pravima.

Svi tekstovi i ilustracije na sajtu su samo informativnog karaktera i ne mogu biti predmet bilo kakve obaveze vlasnika sajta prema posetiocima sajta. Materijali objavljeni na ovom sajtu dati su „takvi kakvi jesu“, bez bilo kakvih garancija.

Možete da napravite veze ka ovom sajtu sa drugih sajtova, ali tako da te veze i sajtovi:

Ovaj Internet sajt sadrži linkove ka velikom broju drugih sajtova vezanih za državnu upravu i lokalnu samoupravu u Beogradu i Srbiji, ali GO Mladenovac ni na koji način nije odgovorna za sadržaj i tačnost informacija na tim sajtovima.