Aktuelnosti

Чокић кандидат за председника општине

Objavljeno u Aktuelnosti.

Чокић кандидат за председника општинеИако до избора има преко годину дана, најаву да ће Дејан Чокић бити кандидат Демократске странке за председника општине Младеновац, бурно је поздравило око 300 чланова и симпатизера Групе грађана "Предраг Чокић" – Чланови ове групације јуче су потписивали приступнице Демократској странци. Поред руководства некадашње Групе грађана "Предраг Чокић", јучерашњем скупу су присутвовали и чланови општинског одбора ДС – а, као и чланови ове странке, Александар Шапић из Градског одбора ДС – а, те Зоран Костић, члан Градског већа и некадашњи председник општине Младеновац.

Скуп је отворио Радомир Јовичић , председник О.О ДС, – а, поздрављајући присутне грађане.

– Драго ми је што вас је оволико дошло и што ће Демократска странка бити ојачана са оволико људи. Многе од вас познајем и врло вас радо примам, односно примамо у Демократску странку – рекао је Јовичић.

О историјату и улози Г.Г "Предраг Чокић" у овом граду и републици говорио је Лаза Петровић .

– Ми нисмо криви за ово тешко стање у којем се налазимо, неки други су га креирали, а ми се ту налазимо. Немамо право да кукамо и кривимо друге, већ обавезу да то поправимо. Ова група грађана је сада историја Младеновца, честита и добронамерна, данас смо Демократска странка. Нама није Српска напредна странка противник, то је део нашега народа, то је можда 40% нашега народа. Наш противниик је немаштина – рекао је Петровић

Својим симпатизерима се обратио Предраг Чокић , оснивач групе грађана и некадашњи председник општине Младеновац.

– Данас почињемо једно ново приближавање вама, заједно са групом којом сам припадао и та група је сада у Демократској странци у целости. У сусрету са Марком Ђуришићем и Драганом Ђиласом, договорено је да будемо припојени Демокрастској странци и да на следећим изборима кандитат за председника општине буде Дејан Чокић. Са поносом могу да кажем да је то права опција за овај град и да са Драганом Ђиласом као кандидатом за градоначелника имамо победничку опцију која највише одгововара нашој општини. Нека време покаже да ли смо били у праву. Ја у то верујем и верујем у све вас – рекао је Чокић.

Дејан Чокић , заменик председника општине Младеновац.

– Поштовани пријатељи, ја сам дуго времена проводио у овој сали, али сам сигуран да никада није била оволико пуна. То говори да су наши грађани препознали честитост и људе који су доказани у раду у нашој општини где се сви знамо. Демократска странка је много добила нашим доласком и могу да кажем да је сада далеко испред свих. Оправдаћемо ваш долазак и ваше поверење – рекао је Чокић.

Драгослав Стојковић се захвалио на подртшци и поверењу и истакао да је "ово пресудни дан за будућност нашег града."

Испред Градског одбора Демократске странке, добродошлицу у ову партију окупљеним члановима Г.Г "Предраг Чокић" пожелео је наш познати спортисита Александар Шапић

– Искрен да будем, више сам него пријатно изненађен јер нисам очекивао да ће оволико људи да буде и да ће да остане толико људи напољу. Чињеница да ће оволико људи да приступи нашој странци ме чини изузетно сретним. У нашем је интересу да нашу странку чине људи који су честити и поштени, који код својих комшија завређују поштовање. То су људи који су нам потребни – рекао је Шапић.