Aktuelnosti

Besplatni izleti za starije sugrađane

Objavljeno u Aktuelnosti.

Grupa od 50 mladenovačkih penzionera otputovala je jutros na besplatan jednodnevni izlet u Kragujevac, koji je Gradska opština Mladenovac organizovala u okviru projekta "Treće doba - Upoznajmo lepote i kulturno-istorijske spomenike Srbije". Stariji sugrađani posetiće manastire Kamenac i Divostin, a deo dana provešće u obilasku Kragujevca.

 

Penzionere je na izlet ispratio predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić koji im je poželeo srećan put, dobro zdravlje, da se lepo provedu i da se vrate sa lepim utiscima.

 

„Pored podrške najmlađima kroz finansiranje ekskurzija, stipendija, novčane pomoći novopečenim roditeljima, projekta „Autosedište za svako dete“, nastavljamo i sa besplatnim izletima za starije sugrađane. Želimo da im omogućimo da obiđu poznate turističke destinacije i naše znamenitosti, da se druže i prisete se nekog vremena kada su gradili ovu zemlju. Ovo je prilika i da razgovaramo sa ljudima koji su svoju mladost posvetili izgradnji države i ja uvek želim da čujem njihove sugestije i iskustva“, rekao je Glišić.

 

Penzioneri za izlete mogu da se prijave u zgradi opštine Mladenovac, kancelarija broj 9, od 8,00 do 15,00 sati. Sve dodatne informacije mogu se dobiti na broj telefona 011/8241-606.

Izletpenzionera1
Izletpenzionera2
Izletpenzionera3
Izletpenzionera4
Izletpenzionera5