logo

Aktuelnosti

Писмо новог градоначелника Иванова

 

 

Поводом ступања Владимира Шарипова на дужност градоначелника града Иванова, нови градоначелник побратимског града упутио је писмо председнику градске општине Младеновац, Владану Глишићу.

Споразум о сарадњи између општине Младеновац и руског града Иваново потписан је 2012. године. Документом се предвиђа успостављање сарадње културних, научних и образовних институција у жељи да се развијају и обогаћују постојеће историјске, културне и привредне везе између грађана два града и две државе.

Градска општина Младеновац и град Иваново ће вршити размену искустава и стручњака у области комуналне инфраструктуре, саобраћаја, одрживог развоја, заштите животне средине, социјалне заштите, привреде и пољопривреде.

 

 

Градоначелник Града Иванова

Председнику општине Младеновац
Владану Глишићу


Поштовани господине Глишићу

Најискреније Вас поздрављам, Ваше колеге у градској општини Младеновац и све грађане општине Младеновац.

Желим да Вам саопштим да сам изабран на место градоначлника Града Иванова и наведене обавезе сам преузео 15. новембра. За мене је то велика част и велика одговорност и ја сам решен да вредно радим на томе да учиним живот грађана Иванова још бољим,

Знам да су Младеновац и Иваново пријатељски градови и да је у неколико последњих година било неклолико посета међу нашим организацијама и житељима који су размењивали своје знање, искуство и културу, подржавали добре међуљудске односе и заједништво. Желао бих да искористим ту могућност и изразим своју захвлност за рад који је испунио све те године, а такође да изразим сву своју целокупну подршку партнерству између Младеновца и Иванова. 

Без сумње, пред нама је много нових посета и заједничких пројеката и уверен сам да ће они још више учврстити наше партнерство.

Надам се да ћемо се ускоро видети. За то време шаљем Вам најлепше жеље, Вашим колегама из општине Младеновац и свим грађанаиам града Младеноца.

Искрено Ваш                                                           
Владимир Шарипов


  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.