Aktuelnosti

Razgovorom do rešenja svih inicijativa i potreba građana - zbor građana u Rajkovcu

Objavljeno u Aktuelnosti.

alt

Predsednik Gradske opštine Mladenovac, Vladan Glišić sa svojim saradnicima, razgovarao je sa stanovnicima MZ "Rajkovac" o rešavanju njihovih problema i realizaciji inicijativa koje su pokrenuli preko svoje mesne zajdenice. Glišić je obavestio sugrađane da su počeli radovi na izgradnji pešačke staze od Crkve do restorana „Dragović“, čime će se rešiti dugogodišnji problem bezbednosti učesnika u saobraćaju. On je podsetio da je u Rajkovcu u prethodne četiri godine asfaltirano više od pet kilometara puteva a više od šest kilometara sanirano kamenom podlogom je. Takođe, izgrađena je nova saobraćajna petlja kod groblja.

U Rajkovcu je u planu izgradnja dva kilometra kanalizacione mreže, terena za male sportove i dečijeg igrališta, kao i nastavak izgradnje vodovodne mreže. Takođe, biće asfaltirane sve preostale ulice u naselju.

Glišić je sa ovog skupa poručio da odgovorna opštinska vlast uvek osluškuje inicijative građana i da njihove potrebe moraju biti na prvom mestu. Za sve ima novca i za sve postoji rešenje, rekao je Glišić okupljenim stanovnicima Rajkovca i dogovorio sa njima koji će projekti, kao priorietni, biti realizovani u narednom periodu.

alt alt