Aktuelnosti

Izgradnja kanalizacione mreže u ulici Braće Badžak

Objavljeno u Aktuelnosti.

 

Predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić i direktor JKP „Mladenovac“ Vladeta Lučić, obišli su radove na izgradnji kanalizacione mreže u delu ulice Braće Badžak. Radove izvodi mladenovačko Komunalno preduzeće, a finansiraju se iz budžeta opštine.

Izgradnjom nove mreže i priključenjem stanara koji žive u stambenim objektima 25, 27 i 29, biće rešen višegodišnji problem koji stanovnici ovog dela ulice imaju sa mešanjem kišne i fekalne kanalizacije, do čega dolazi usled velikih atmosferskih padavina.

„Velike količine vode se slivaju iz pravca groblja i DIS-a, preko ulice Škotskih sestara i Kosmajske do ovog dela ulice Braće Badžak koji predstavlja najnižu tačku i dolazi do skupljanja vode na jednom mestu. Do sada se fekalna kanalizacija iz ovih zgrada izlivala u kišnu što je predstavljalo veliki problem. Izgradnjom nove mreže koja će imati veću propusnu moć, kao i postavljanjem novog slivnika, biće sprečeno izlivanje kanalizacije, a priključenjem građana na istu uspostaviće se normalno funkcionisanje mreže u ovom delu grada“, rekao je Glišić.

Kanalizacijabb1
Kanalizacijabb2
Kanalizacijabb3
Kanalizacijabb4
Kanalizacijabb5
Kanalizacijabb6
Kanalizacijabb7
Kanalizacijabb8