logo

Aktuelnosti

У новембру стижу први комунални полицајаци

У новембру стижу први комунални полицајаци Приликом јучерашње посете Полицијској академији у Земуну, Горјана Обреновић, начелница Комуналне полиције града Београда изјавила је да ће почетком новембра 110 комуналних полицајца који се овде обучвају почети да обављају своју дужност на београдским улицама.

− Иако закон дозвољава да на 5.000 становника буде запослен један комунални полицајац што, према подацима Завода за информатику и статистику, доводи до бројке од укупно 320 до 350 полицајаца, градска комунална полиција почеће са радом са првих 110 полицајаца. Након сумирања резултата и искустава на терену, анализираће се потреба за обуком додатног броја комуналних полицајаца и благовремено предузети мере на кадровском јачању ове градске институције – рекла Обреновићева.

  • Datum kreiranja: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.