logo

Aktuelnosti

Obeležen Međunarodni dan osoba sa invaliditetom

 

Povodom Međunarodnog dana osoba sa invaliditetom koji se obeležava 3. decembra, predsednik Gradske opštine Mladenovac Vladan Glišić i član opštinskog Veća Bogdan Vuksanović, zajedno sa rukovodiocem Centra za socijalni rad, Gorjanom Grčić, posetili su članove Međuopštinske organizacije slepih i slabovidih Mladenovca i Sopota u njihovim prostorijama u Mladenovcu.

Predsednik Organizacije, Goran Mašić, istakao je dobru saradnju opštine i Udruženja slepih i slabovidih i ovom prilikom Glišiću i Vuksanoviću uručio zahvalnice za izuzetan doprinos  uspešnom radu organizacije.

Član Organizacije, Saša Stanošević, održao je kraću prezentaciju nekoliko pomagala koja slepi i slabovidi koriste u svakodnevnom životu. On je tom prilikom naglasio da nisu sva pomagala dostupna zbog čega je zatražio pomoć u njihovoj nabavci.

Obraćajući se prisutnima, Glišić je pohvalio dobru saradnju opštine Mladenovac i Saveza slepih i slabovidih i rekao da će u narednom periodu ona biti nastavljena i proširena.  Glišić je rekao da Međuopštinska organizacija slepih i slabovidih može da se obrati opštini za svaku vrstu pomoći, naročito za pomoć pri nabavci pomagala koja su im potrebna, a koja nisu u mogućnosti sami da nabave. On je pozvao predstavnike Organizacije na radni sastanak sledeće nedelje na kojem bi predstavili predloge i projekte kako bi se blagovremeno planirala  sredstva u budžetu za narednu godinu.

Inval1
Inval10
Inval11
Inval12
Inval2
Inval3
Inval4
Inval5
Inval6
Inval7
Inval8
Inval9

  • Datum kreiranja: .
Prava korišćenja: Gradska opština Mladenovac. ©2005-2023.
Kontakt: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli. 
Info centar GO Mladenovac: 011/7857-846
Tehnička podrška: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.