logo

Вести

Обележена годишњица Нато бомбардовања

Полагањем венаца на Спомен чесму палим борцима од 1990 – 1999. у градском парку, представници Градске општине Младеновац и борачких удружења обележили су двадесет четири године од почетка НАТО агресије на Југославију и сећање на тринаесторицу Младеновчана који су погинули у ратним сукобима током последње деценије прошлог века, од којих је најмлађи имао само 19 година.

Опширније

Решење о додели бесповратних средства за суфинансирање мера енергетске санације

Решење о додели бесповратних средства за суфинансирање / мера енергетске санације породичних кућа и станова на територији градске општине Младеновац / пројеката енергетске санације на територији градске општине Младеновац, бр. IV-00-06-4-129/1/2023 од 4.12.2023. године.

Опширније

Обележен Међународни дан особа са инвалидитетом

Поводом 3. Децембра, Међународног дана особа са инвалидитетом, Међуопштинска организација слепих и слабовидих Младеновца и Сопота организовала је дружење са члановима и сарадницима.

Опширније

Кућица здравља од 4. до 10. децембра

У циљу превенције болести и очувања здравља, организоваћемо бесплатне превентивне прегледе за заинтересоване грађане од 4. децембра до 10. децембра у "Кућици здравља" која је постављена на платоу испред зграде општине.

Опширније

Признања Млекари Границе и Пчелињацима Станковић - Захвалница Општини Младеновац

На 17. Сајму етно хране и пића у Београду, Млекара Границе добила је Специјално признање за континуирани квалитет у робној групи „Производи од млека“ за јогурт са мин 2,8% млечне масти.

Опширније

Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.