Актуелности

Вредни поклони за најбоље младеновачке ученике

Објављено у Актуелности.

На свечаности организованој у част младеновачких ученика генерације, у славу њихових успеха и резултата које су низали током година проведених у својим школама, овим вредним младим људима фирма "Браћа Мирчић" у сарадњи са швајцарском компанијом за производњу сатова Грована, уручила је вредне поклоне, сатове ове швајцарске компаније.

Пројекат "Време знања" младеновачка породична фирма "Браћа Мирчић" организује традиционално, 13. година. Домаћин овогодишње свечаности била је Градска општина Младеновац.

Председник општине, Владан Глишић, захвалио се ученицима генерације на постигнутом успеху, њиховим наставницима и менторима који су их водили кроз процес образовања као и господину Мирчићу, његовој фирми и компанији Грована на огромном ентузијазму којим на разне начине пружају подстицај систему образовања и на пословној политици у којој значајно место заузима социјална одговорност.


У име организатора, присутне је поздравио представнник фирме Браћа Мирчић, Гордан Мирчић који се захвалио свим сарадницима на пројекту, а награђеним ученицима пожелео много успеха у наставку школовања.


Свечаности су присуствовали професор Универзитета у Београду у пензији, члан Председништва и Управног одбора и бивши председник Српског Хемијског Друштва, господин Живослав Тешић који је, као бивши Проректор за науку, иновације и трансфер технологије Универзитета у Београду, најзаслужнији у промоцији пројекта “Време знања” као и проректорка за финансије Универзитета у Београду, проф. др Зорица Вујић која такође пружа пуну подршку поменутом пројекту, чиме потврђује сарадњу Универзитета у Београду и фирме "Браћа Мирчић".


Вредне сатове компаније Грована добили су ђаци генерације младеновачких школа:

Душан Декић – ученик генерације Гимназије Младеновац
Немања Вулић – ученик генерације Техничке школе Младеновац
Лена Лукић – ученик генерације Основне школе „Момчило Живојиновић“
Нина Ђурић – ученик генерације Основне школе „Свети Сава“
Теодора Радивојевић – ученик генерације Основне школе „Милица Милошевић“
Теодора Радивојевић – ученик генерације Основне школе „Милица Милошевић“
Софија Нинковић – ученик генерације Основне школе „Бора Лазић“
Елеонора Обрадовић – ученик генерације Основне школе „Биса Симић“
Марко Степановић – ученик генерације Основне школе „Живомир Савковић“
Димитрије Милојкић – ученик генерације Основне музичке школе „Стеван Христић“.

VredniPokloni1
VredniPokloni2
VredniPokloni3
VredniPokloni4
VredniPokloni5