logo

Актуелности

Музеј града Београда обележио је свој дан и 121. годишњицу од оснивања

Музеј града Београда обележио је свој дан и 121. годишњицу од оснивања свечаношћу на којој су уручене награде и признања заслужним установама и појединцима.

Опширније

  • Датум креирања: .

Караван безбедности саобраћаја стиже у Младеновац

Превентивни пројекат “Караван безбедности саобраћаја”, чији је основни циљ повећање свести грађана о важности поштовања саобраћајних прописа и унапређења безбедног учешћа у саобраћају, биће организован у Младеновцу у петак, 25. октобра у делу улице Јанка Катића испред зграде Општине са почетком у 11:00 сати.

Опширније

  • Датум креирања: .

Акција добровољног давања крви сутра у Младеновцу

Институт за трансфузију крви Србије и Црвени крст Младеновац организоваће акцију добровољног давања крви у среду, 22. Октобра у просторијама библиотеке „Деспот Стефан Лазаревић“, у периоду од 10:00 до 16:00 сати.

Опширније

  • Датум креирања: .

Саопштење

На основу информације Штаба за ванредне ситуације Градске општине Младеновац, дошло је до појаве отвореног пламена и пожара на градској депонији. По наређењу команданта Штаба за ванредне ситуације Богдана Вуксановића, предузете су све мере како би пожар у што краћем времену био локализован.

Опширније

  • Датум креирања: .

Измене на линијама 493 и 493К

На састанку са представницима Секретаријата за јавни превоз Града Београда и превозника СП “Ласта”, постигнут је договор да се одређени број полазака са линије 493 пребаци на линију 493К, чиме би се смањила километража и време путовања од Младеновца до Београда и обратно.

Опширније

  • Датум креирања: .

Међунарнодни дан слепих - Светски дан белог штапа

Пријемом за чланове Међуопштинске организације слепих и слабовидих Младеновца и Сопота, обележили смо Међунарнодни дан слепих - Светски дан белог штапа, 15. октобар.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.