Актуелности

Честитке директору Томчићу на заслуженој пензији

Објављено у Актуелности.

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, угостио је директора Основне школе "Свети Сава" Милисава Томчића, поводом његовог одласка у пензију. Захвалио му се на одличној сарадњи, несебичном залагању у унапређењу наставног процеса, развоју школске инфраструктуре и међуљудских односа током година које је провео на челу ове установе.


Томчић се захвалио Градској општини Младеновац и председнику Глишићу на подршци и нагласио да, захваљујући великим улагањима у матичну школу и издвојена одељења ОШ "Свети Сава", ученици данас имају много боље услове за рад.


Уз помоћ и подршку општине, Основна школа "Свети Сава“ комплетно је реконстуисана 2016. године, када је у објекат уведен и видео надзор. Такође је реконстуисана фискултурна сала, електроинсталације, ограда око школе, уложено је у набавку нових рачунара и опреме за кабинете, а реконструкцијом издвојених одељења ови објекти, између осталог, коначно су добили нове тоалете и адекватно грејање чиме је ученицима омогућено да имају адекватне услове за учење и рад.


ХВАЛА директору Милисаву Томчићу на дивној сарадњи и свему што је урадио за свој колектив и генерације ученика Основне школе „Свети Сава“. Желимо му добро здравље и да ужива у пензији заједно са својом породицом.


Toncic1
Toncic2
Toncic3
Toncic4
Toncic5