logo

Оглас - закуп пословне просторије

На основу Решења Председника Градске општине Младеновац о  спровођењу  поступка јавног надметања бр. II-00-06-3/1115/2012 од 15.10.2012. године расписује се:

О   Г    Л     А     С

за учешће у јавном  надметању
ради издавања у закуп пословнe просториje

 

1. Предмет поступка јавног надметања je пословнa просторијa којa се налази у Младеновцу у ул. Краља Петра Првог бр. 297, површине од  36,03 м2.            

2. У наведеној пословној просторији могу се обављати све делатности.                                                                            

3.  Пословна просторија се издаје у виђеном стању, на период до 5 година, почев од 1.11.2012. године.                                                             

4.  Почетни износ закупнине износи 572,39 дин/м2 са ПДВ-ом.         

5.  Висина минималног лицитационог корака, односно износа за који учесници у поступку јавног надметања могу повећати своју понуду утврђује се у износу од 50, 00 динара.

6.  Право учешћа у поступку јавног надметања имају сва правна и физичка лица (предузетници) која благовремено доставе уредну писану пријаву и  која су регисторована за обављање одговарајуће делатности у складу са одлуком Председника o спровођењу поступка јавног надметања, осим оних правних и физичких лица која по одредбама Одлуке о пословном простору, не могу стећи статус закупца, односно учествовати на јавном надметању.
Физичка лица која нису регистрована за обављање одговарајуће делатности, дужна су да се обавежу, изјавом уз пријаву за учешће, да ће се у року од 30 дана од дана спровођења поступка јавног надметања регистровати за обављање одговарајуће делатности у складу са Одлуком о спровођењу поступка јавног надметања.   

7.  Пријаве за јавно надметање могу се предати Комисији за пословни простор Градске општине Младеновац, у затвореном коверту са назнаком "пријава за јавно надметање - не отварати" и то путем поште или непосредно на писарници Управе Градске општине Младеновац         

8.  Заинтересовани понуђач је дужан да уз пријаву положи депозит у висини од 41.246,42 динара.        

9.  Депозит се уплаћује на благајни Управе Градске општине Младеновац или на посебни депозитни рачун, а као доказ о  извршеној уплати, доставља се признаница или доказ о уплати на одговарајући рачун, заједно са пријавом за јавно надметање.    

10.  Учесник јавног надметања који излицитира највећи понуђени износ, потписује изјаву којом се обавезује, да ће у року од осам дана од дана одржаног јавног надметања, уплатити на рачун закуподавца, договорени износ који се има сматрати првом месечном закупнином, као и износ у висини две излицитиране месечне закупнине на посебан депозитни рачун као средство обезбеђења плаћања.

Јавно надметање ће се одржати
дана 22.10.2012.године у великој сали СО Младеновац у ул. Јанка Катића бр.6
са почетком у 11 часова.

Све ближе информације као и обрасци пријаве могу се добити код службених лица Одељења за имовинско правне послове и пословни простор, Оливере Стојковић и Драгана Николића на контакт телефон 011/ 8241-671, а такође и извршити преглед наведеног локала.

Оглас остаје отворен
до 22. 10. 2012. год. до 10 часова.

Оглас за  јавно надметање ће бити објављен у складу са Одлуком о пословном простору Градске општине Младеновац ( "Сл. лист града Београда" бр. 12/12).

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.