• Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
  • Градска општина Младеновац
Почетна Вести
Пољопривреда
Трактори из ИПАРД фондова
07. новембар 2017.

altМинистар пољопривреде, шумарства и водопривреде Бранислав Недимовић најавио је да ће у другој недељи децембра бити расписан први конкурс за средства из ИПАРД фондова.

 
Посета Пољопривредном сајму "Крушевац 2017"
11. октобар 2017.

altНа предлог општинског Удружења одгајивача говеда сименталске расе, градска општина Младеновац организовала је одлазак 50 пољопривредника на Пољопривредни сајам у Крушевцу.

 
Kонтрола јуница намењених корисницима подстицајних средстава
03. октобар 2017.

altПредставници Секретаријата за привреду града Београда извршили су у Крушедолу контролу јуница које су увезене из Аустрије, а које су намењене корисницима подстицајних средстава у области сточарства на територији града Београда.

 
Савети стручњака за бољи принос жита
22. септембар 2017.

altИнститут за ратарство и повртарство Нови Сад, Градска општина Младеновац и Пољопривредна саветодавна и стручна служба Младеновац организовали су "Саветовање за јесењу сетву стрних жита Младеновац 2017".

 
Саветовање за јесењу сетву стрних жита
19. септембар 2017.

altИнститут за ратарство и повртарство Нови Сад, Градска општина Младеновац и Пољпривредна саветодавна и стручна служба Младеновац организују "Саветовање за јесењу сетву стрних жита Младеновац 2017". Саветовање ће се одржати 22. септембра од 11,00 сати у Великој сали општине Младеновац.

 
"Дани пчеларства" у градском парку
18. септембар 2017.

altДруштво пчелара "Космај" окупило је младеновачке пчеларе на традицоналној продајно - изложбеној манифестацији "Дани пчеларства" која се одржала 15 и 16. септембра у градском парку.

 
Дани поља кукуруза у Земун пољу
08. септембар 2017.

altГрадска општина Младеновац и Пољпривредна саветодавна и стручна служба Младеновац организовали су за младеновачке пољопривреднике посету манифестацији јесењи Дани поља кукуруза која се одржала 7. септембра у Инстуту за кукуруз "Земун поље" у Земуну.

 
Потписани уговори за јунице
31. август 2017.

altМладеновачки пољопривредници који су на конкурсу града Београда добили подстицајна средства за куповину стеоних јуница потписали су уговоре са добављачем говеда из иностранства.

 
Јавни конкурс - поновна употреба и искоришћавање отпада као секундарне сировине
07. август 2017.

Министарство пољопривреде и заштите животне средине расписало је Јавни конкурс за доделу подстицајних средстава. Предмет конкурса је додела подстицајних средстава за поновну употребу и искоришћавање отпада као секундарне сировине или за добијање енергије и за производњу кеса - трегерица за вишекратну употребу за 2017. годину.

 
Кампање "Немојте спаљивати жетвене остатке"
03. август 2017.

Комисија за споровођење мера заштите од пожара стрних усева Штаба за ванредне ситуације градске општине Младеновац апелује на грађане да не спаљују жетвене остатке.

 
<< Почетак < Претходна 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 Следећа > Крај >>

Страна 1 од 11