logo

Образовање

Уживање на "Креативној чаролији"

altОШ "Живомир Савковић" из Ковачевца учествовала је у категорији драмских представа на Фестивалу дечијег стваралаштва "Креативна чаролија" одржаном у Бањи Врујци.

Опширније

 • Датум креирања: .

Унапређење међугенерацијског дијалога

altГрадска општина Младеновац у сарадњи са позориштем "Пан Театар" организовали су едукативну представу "Извините, колико имате година?" одржану у Центру за културу и туризам.

Опширније

 • Датум креирања: .

Сајам образовања у Спортском центру

altСајам образовања се одржава 22. марта у Спортском центру од 10,00 до 14,00 сати. Матуранти основних школа моћи ће на Сајму образовања да се упознају са понудом смерова и програма осам средњих школа из Младеновца, Сопота, Аранђеловца, Тополе и Београда.

Опширније

 • Датум креирања: .

Пројекат Техничке школе - "Обуци своју креацију"

Техничка школа Младеновац почела je са реализацијом пројекта "Обуци своју креацију" који има за циљ укључивање младих са инвалидитетом и сметњама у развоју у средње стручно образовање и област рада текстилство и кожарство, наводи се у саопштењу Техничке школе.

Опширније

 • Датум креирања: .

Припремна настава за упис на факултете

altГрадска општина Младеновац организује бесплатну припремну наставу из српског језика и математике за средњошколце за предстојећи упис на факултете.

Опширније

 • Датум креирања: .

Обданиште ускоро у Великој Крсни

altКако је најавио Ратко Ђорђевић, директор ОШ "Биса Симић" у Великој Крсни, ускоро ће у оквиру школе почети са радом обданиште са две групе малишана.

Опширније

 • Датум креирања: .

Замена расвете у ОШ "Коста Ђукић"

altКако је најавио Дејан Степановић, члан Већа задужен за образовање, градска општина Младеновац финансираће радове у Основној школи "Коста Ђукић", у матичној школи и издвојеним одељењима.

Опширније

 • Датум креирања: .

Текући радови у ОШ "Бора Лазић" у Влашкој

altГрадска општина Младеновац финансираће израду рачунарске мреже у Основној школи "Бора Лазић" у Влашкој за потребе коришћења електронског дневника.

Опширније

 • Датум креирања: .

Најава улагања у образовање

altДејан Степановић, члан Већа задужен за област образовања, обишао је издвојено одељење ОШ "Момчило Живојиновић" у Дубони где ће се током зимског распуста обавити инфраструктурни радови.

Опширније

 • Датум креирања: .
 • 1
 • 2
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.