logo

Расписан конкурс за пројекте из области туризма

Расписан конкурс за пројекте из области туризма Секретаријат за привреду расписао је конкурс за финансирање програма и пројеката из области туризма на територији Београда у 2009. години. Град ће са пет милиона динара финансирати пројекте који подстичу коришћење туристичких потенцијала, унапређују поједине видове туризма и доприносе оживљавању амбијенталних целина и уређењу града као пожељне туристичке дестинације. Рок за достављање предлога пројеката је 6. април.

Предност ће имати програми и пројекти који се реализују у време одржавања и за потребе учесника и гостију Универзијаде 2009, како због значаја ове спортске манифестације тако и због рационалног трошења средстава и опште штедње.

Право учешћа имају непрофитне организације и институције са седиштем регистрованим на територији града Београда. Након извршеног избора, Секретаријат за привреду склопиће уговоре са носиоцима програма и пројеката. Град је прошле године за девет одабраних програма и пројеката из области туризма издвојио пет милиона динара, док је 2007. године за 15 изабраних програма и пројеката из области туризма, трговине и предузетништва издвојено седам милиона динара. Додатне информације заинтересовани могу потражити на интернет презентацији Града Београда – www.beograd.rs

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.