logo

Позив за доделу грађевинског материјала избеглицама

Позив за доделу грађевинског материјала избеглицамаДански савет за избеглице, као партнер Високог комесаријата за избеглице УН и Европске Комисије, позива заинтересована избегла и расељена лица која живе на територији Младеновца, а испуњавају услове за доделу помоћи у грађевинском материјалу, да поднесу захтев за доделу помоћи.

Обрасци за подношење захтева се могу добити у Повереништву за избеглице Општине Младеновац, почевши од 17. марта 2009. године. Рок за подношење захтева је четвртак, 2. април 2009. године до 12 часова.Захтеви са свом потребном документацијом предају се у просторијама Повереништва за избеглице Општине Младеновац.

Само комплетно попуњени захтеви са приложеном потребном документацијом биће узети у разматрање. Коначну одлуку о додели помоћи донеће Комисија на бази поднетих захтева и степена угрожености, што ће се констатовати посетом породицама које буду ушле у ужи избор.

Додатне информације и упутства за попуњавање захтева могу се добити од представника Данског савета за избеглице дана 20. марта, 25. марта и 30. марта у времену од 11 до 13 часова у просторијама Повереништва за избеглице Општине Младеновац.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.