logo

Актуелности

Делегација из Младеновца у Бајиној Башти

На молбу установе „Кулутра“ из Бајине Баште, Градска општина Младеновац уступила је овој установи изложбу „Портрети Патријарха Павла“ аутора Хаџи Марка Вујичића.

Опширније

  • Датум креирања: .

Првенство Младеновца - Мале Олимпијске игре

У организацији Спортског савеза Младеновца, Градске општине Младеновац и уз подршку Асоцијације за школски спорт Града Београда, у младеновачким школама почеле су Мале олимпијске игре за децу од првог до четвртог разреда.

Опширније

  • Датум креирања: .

Важно је како се понашамо после вакцинације

Град Београд, у сарадњи са Градским заводом за јавно здравље, припремио је 300.000 брошура и 20.000 плаката путем којих грађани могу да се информишу о томе како се треба понашати након примања прве и друге дозе вакцине против корона вируса.

Опширније

  • Датум креирања: .

Вакцинација у Дому здравља Младеновац

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, примио је вакцину против корона вируса на пункту за имунизацију у младеновачком Дому здравља.

Опширније

  • Датум креирања: .

Организована још једна додела аутоседишта

Још 140 родитеља из Младеновца, поред 20.000 динара, добило је од општине на поклон и дечје аутоседиште за своје новорођене бебе. Због актуелне епидемиолошке ситуације додела аутоседишта није организована уобичајено, за већу групу родитеља, већ је свако био у прилици да седиште за своје дете преузме појединачно.

Опширније

  • Датум креирања: .

Радови на надвожњаку од следећег месеца - речено на радном састанку у "Путевима Србије"

Представници општине Младеновац, на састанку у ЈП „Путеви Србије“, разговарали су са Зораном Стојисављевићем, извршним директором сектора за одржавање државних путева и његовим сарадницима о пројектима овог предузећа на територији Градске општине Младеновац.

Опширније

  • Датум креирања: .

Потписан споразум о сарадњи кошаркашких клубова

У циљу афирмације и унапређивања кошарке у Шумадијском округу у великој сали општине Младеновац, уз придржавање свих епидемиолошких мера, потписан је споразум о сарадњи Кошаркашког клуба „Младеновац“и Кошаркашког клуба „Фока“ из Крагујевца.

Опширније

  • Датум креирања: .

Признање за младеновачки Црвени крст

Представници Института за трансфузију крви Србије уручили су Црвеном крсту Младеновца Плакету за изузетан допринос развијању културе давања крви.

Опширније

  • Датум креирања: .

Младеновчани се одазвали у великом броју акцији давања крви

У акцији давања крви, коју су у галерији Фоаје младеновачког Центра за културу и туризам организовали Институт за трансфузију крви Србије и Црвени крст Младеновац, прикупљено је 95 јединица крви, док више од 20 суграђана није могло да да драгоцену течност из здравствених разлога, након прегледа који се обављају пре самог давања крви.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2021.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Информације од јавног значаја: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.