logo

Актуелности

Јачање сарадње Младеновца са Републиком Српском

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, примио је шефа Представништва Републике Српске у Србији Млађена Цицовића. Главна тема састанка била је повезивање грађана и јачање сарадње општине Младеновац са општинама и градовима из Републике Српске.

Опширније

  • Датум креирања: .

Почели радови на реконструкцији Булевара

Почели су радови на реконструкцији улице Јанка Катића у делу од раскрснице са улицом Краљице Марије до раскрснице са улицом Вука Караџића.

Опширније

  • Датум креирања: .

Изложба славских колача у Влашкој

Традиционална манифестација "Славски колач" биће организована у Дому културе у Влашкој у недељу, 26. марта у организацији Удружења “Од предака за будућност”.

Опширније

  • Датум креирања: .

Помоћ суграђанима приликом пријаве за пензионерске картице

Пријава за пензионерске картице почела је 15. марта у поноћ, а најстарији суграђани могу да се пријаве на сајту Фонда за пензијско и инвалидско осигурање (ПИО) или у филијалама Фонда ПИО.

Опширније

  • Датум креирања: .

У Младеновцу прослављена Бибијака

Председник Градске општине Младеновац Владан Глишић, чланови Већа Сузана Васић и Дарко Ћебић и одборник у Скупштини општине Младеновац Милош Петровић, честитали су православним верницима ромске националне мањине славу тетка Бибију, заштитницу деце, уз жељу да празник проведу у здрављу са својим најмилијима, у кругу породице.

Опширније

  • Датум креирања: .

Сајам образовања за матуранте основних школа

Као један од видова подршке ученицима у одабиру средње школе, у Младеновцу је и ове године организован Сајам образовања за ученике основних школа са територије општина Младеновац и Сопот.

Опширније

  • Датум креирања: .

Подршка пољопривредницима

Циклус трибина за пољопривреднике које су организоване у сеоским месним заједницама на тему актулених подстицаја и субвенција као и едукације на тему e-Aграра и регистрације на порталу eID, завршен је централним скупом у великој сали Градске општин Младеновац.

Опширније

  • Датум креирања: .

Обука за младе предузетнике

У оквиру пројекта „Увод у предузетништво“ 18. и 19. марта, у просторијама Центра за културу и туризам Младеновац, биће одржана обука из ове области за младе до 30 година старости.

Опширније

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.