logo

Актуелности

Чокић кандидат за председника општине

Чокић кандидат за председника општинеИако до избора има преко годину дана, најаву да ће Дејан Чокић бити кандидат Демократске странке за председника општине Младеновац, бурно је поздравило око 300 чланова и симпатизера Групе грађана "Предраг Чокић" – Чланови ове групације јуче су потписивали приступнице Демократској странци. Поред руководства некадашње Групе грађана "Предраг Чокић", јучерашњем скупу су присутвовали и чланови општинског одбора ДС – а, као и чланови ове странке, Александар Шапић из Градског одбора ДС – а, те Зоран Костић, члан Градског већа и некадашњи председник општине Младеновац.

Скуп је отворио Радомир Јовичић , председник О.О ДС, – а, поздрављајући присутне грађане.

– Драго ми је што вас је оволико дошло и што ће Демократска странка бити ојачана са оволико људи. Многе од вас познајем и врло вас радо примам, односно примамо у Демократску странку – рекао је Јовичић.

О историјату и улози Г.Г "Предраг Чокић" у овом граду и републици говорио је Лаза Петровић .

– Ми нисмо криви за ово тешко стање у којем се налазимо, неки други су га креирали, а ми се ту налазимо. Немамо право да кукамо и кривимо друге, већ обавезу да то поправимо. Ова група грађана је сада историја Младеновца, честита и добронамерна, данас смо Демократска странка. Нама није Српска напредна странка противник, то је део нашега народа, то је можда 40% нашега народа. Наш противниик је немаштина – рекао је Петровић

Својим симпатизерима се обратио Предраг Чокић , оснивач групе грађана и некадашњи председник општине Младеновац.

– Данас почињемо једно ново приближавање вама, заједно са групом којом сам припадао и та група је сада у Демократској странци у целости. У сусрету са Марком Ђуришићем и Драганом Ђиласом, договорено је да будемо припојени Демокрастској странци и да на следећим изборима кандитат за председника општине буде Дејан Чокић. Са поносом могу да кажем да је то права опција за овај град и да са Драганом Ђиласом као кандидатом за градоначелника имамо победничку опцију која највише одгововара нашој општини. Нека време покаже да ли смо били у праву. Ја у то верујем и верујем у све вас – рекао је Чокић.

Дејан Чокић , заменик председника општине Младеновац.

– Поштовани пријатељи, ја сам дуго времена проводио у овој сали, али сам сигуран да никада није била оволико пуна. То говори да су наши грађани препознали честитост и људе који су доказани у раду у нашој општини где се сви знамо. Демократска странка је много добила нашим доласком и могу да кажем да је сада далеко испред свих. Оправдаћемо ваш долазак и ваше поверење – рекао је Чокић.

Драгослав Стојковић се захвалио на подртшци и поверењу и истакао да је "ово пресудни дан за будућност нашег града."

Испред Градског одбора Демократске странке, добродошлицу у ову партију окупљеним члановима Г.Г "Предраг Чокић" пожелео је наш познати спортисита Александар Шапић

– Искрен да будем, више сам него пријатно изненађен јер нисам очекивао да ће оволико људи да буде и да ће да остане толико људи напољу. Чињеница да ће оволико људи да приступи нашој странци ме чини изузетно сретним. У нашем је интересу да нашу странку чине људи који су честити и поштени, који код својих комшија завређују поштовање. То су људи који су нам потребни – рекао је Шапић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.