logo

Актуелности

Заказана седница Скупштине

Председник Скупштине Градске општине Младеновац, Радета Марић, заказао је двадесет другу седницу Скупштине градске општине Младеновац за среду, 8. јун са почетком у 14,00 часова.

ДНЕВНИ РЕД

1. Предлог Одлуке о завршном рачуну буџета градске општине Младеновац за 2010. годину, са извештајем о извршењу буџета за 2010. годину.

2. Предлог Одлуке о ангажовању ревизора за обављање екстерне ревизије завршног рачуна буџета градске општине Младеновац за 2010. годину.

3. Извештаја о извршењу програма пословању ЈП "ДИП-Младеновац", Младеновац за 2010. годину и расподели вишка прихода-суфицита, са предлогом закључка.

4. Извештај о пословању ЈКП "Младеновац", Младеновац за 2010. годину и Годишњи финансијски извештај јавног предузећа за 2010. године, са предлогом закључка.

5. Извештај о извршењу програма пословања ЈКП "Пијаце Младеновац" за 2010.годину, са предлогом закључка и предлог решења о давању сагласности на Одлуку о расподели добити јавног предузећа за 2010.годину.

6. Извештај о извршењу програма ЈП за информисање "Младеновац", Младеновац за 2010. годину, са предлогом закључка.

7. Извештај о извршењу програма пословања Установе за вршење јавне службе у области физичке културе Спортско рекреациони центар "Љубомир Ивановић Геџа", Младеновац за 2010. годину са финансијским извештајем и предлог закључка.

8. Извештај о извршењу програма пословања Туристичке организације Младеновцa и финансијски извештај за 2010. годину, са предлогом закључка и предлог решења о давању сагласности на Одлуку о расподели добити организације за 2010. годину.

9. Извештај о извршењу Програма уређења грађевинског земљишта на територији градске општине Младеновац за 2010. годину, са предлогом закључка.

10. Предлог Одлуке о постављању спомен бисте патријарху Павлу, са предлогом решења о образовању одбора за постављање бисте.

11. Предлог закључка о прихватању иницијативе ОГ "Уједињени региони Србије"

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.