logo

Актуелности

Веће о штети од града

На данашњој ванредној седници Већа, између осталог, усвојене су предложене мере за процену и утврђивање начина санирања штете настале услед града који је минулог викенда погодио делове општине Младеновац.

Већници су данас једногласно усвојили Закључак којим се прихвата Амандман од 29.5.2013. године на предлог Одлуке о ребаласну буџета градске општине Младеновац за 2013. годину, који је поднео председник градске општине Младеновац Дејан Чокић.

Такође једногласно, усвојена је и друга тачка - Предлог мера за процену и утврђивање начина санирања штете настале услед елементарне непогоде изазване градом на територији Градске општине Младеновац.

У оквиру ове тачке закључено је да се затражи извештај од Сектора за ванредне ситуације МУП-а Србије о дејству и начину деловања противградних стрелаца на територији наше општине током елементарне непогоде града која је погодила Младеновац минулог викенда. Договорено је и да се у наредном периоду определи милион динара за куповину противградних ракета које би се превентивно користиле на територији градске општине Младеновац.

Под тачком Разно, Драгослав Стојковић, члан Већа за развој спорта и туризма, предложио је да се сви функционери градске општине Младеновац одрекну 50% личног дохотка до краја ове године, како би се тим средствима исплатиле заостале зараде радницима Спортског центра. Два већника су подржала овај предлог, док су остали били против.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.