logo

Актуелности

Одржана седница општинске Скупштине

На јучерашњем заседању Скупштине ГО Младеновац није усвојена иницијатива Агенције за борбу против корупције. Одборници су, између осталог, разрешили два досадашња члана Већа и именовали два нова.

Пред почетак јучерашње расправе, Скупштина је обавештена да одборници др Радомир Јовичић и Жарко Обрадовић, напушају одборничку групу "Драган Ђилас - Избор за бољи Младеновац" и од сада наступају као одборници Нове демократске странке.

Такође, Радета Марић, председник Скупштине градске општине Младеновац, напустио је одборничку групу "Драган Ђилас - Избор за бољи Младеновац" и од сада ће наступати као назавистан одборник.

Након расправе о првој тачки дневног реда Разматрање иницијативе Агенције за борбу против корупције Скупштина је са 33 гласа против и 12 за одбила препоруку Агенције за разрешење са функције председника градске општине Младеновац.

Тајним гласањем Скупштина је разрешила функције члана Већа градске општине Младеновац досадашње чланове Владана Глишића и Драгослава Стојковића и именовала Миодрага Бабића и Зорана Милетића.

Што се тиче промена на челним местима општинских јавних предузећа за вршиоца дужности ЈКП "Младеновац" именован је Владимир Марић. За вд директора Туристичке организаиције Младеновца именована је Драгана Влајић. Скупштина је за новог директора ЈП "ДИП - Младеновац" именовала Милана Јованчевића.

У наставку седнице, одборници су усвојили Извештај о извршењу програма пословања за 2013. годину ЈП "ДИП-Младеновац" и Туристичке организације Младеновац.

Усвојен је Извештај о извршењу програма уређења грађевинског земљишта као и Извештај о раду Већа градске општине Младеновац за 2013. годину.

Скупштина је дала сагласност на ребаланс првог програма пословања ЈП "ДИП - Младеновац".

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.