logo

Актуелности

Сајам запошљавања у Младеновцу

Национална служба за запошљавање у сарадњи са градском општином Младеновац, организује Сајам запошљавања, 29. октобра 2014. године, у просторијама Спортског рекреационог центра "Љубомир Ивановић Геџа" - Младеновац, улица Вука Караџића 35, у трајању од 11 до 15 часова.

Циљ сајма је да, након успостављања непосредног контакта између послодаваца који имају потребу за запошљавањем радника и незапослених лица која активно траже посао, послодавци обезбеде одговарајуће кандидате односно да незапослена лица пронађу посао.

Уколико имате потребу за запошљавањем радника – одмах или у наредном периоду и уколико сте заинтересовани да учествујете на сајму, можете се обратити руководиоцу службе Младеновац, Горану Михајовићу на бројеве телефона: 011/8240-130 и 064/8027-469 или на e-mail адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

Како би на сајам запошљавања упутили кандидате који одговарају вашим захтевима, потребно је да нам доставите податке о траженим профилима (занимање, радно искуство, посебна знања, и сл.). За све послодавце учеснике сајма обезбеђени су штандови.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.