logo

Актуелности

Компанија "Минел трафо" покреће производњу

Представници компаније "Минел трафо", разговарали су данас са Дејаном Чокићем, председником градске општине Младеновац, о плановима за покретање производње у овом недавно купљеном младеновачком предузећу.

Власника компаније "Минел трафо", Евгениа Славенина и његовог сарадника Александра Богавца, примили су данас представници градске општине Младеновац, председник Дејан Чокић и члан Већа, Дејан Вићовац.

Нови власник "Минела", Евгени Славенин, рекао је да руководство фирме планира да постепено покреће производњу и у складу са тим повећава број запослених. Он је истакао да у процесу реновирања фирме и неопходних радова око проширења хале планира да ангажује фирме и појединце из Младеновца.

- У првим разговорима са делегацијом радника, рекли смо им да нам је циљ да производимо трансформаторе, да се бавимо правом производњом, а не да то буду само празне хале и магацински простор. Фирма "Минел" је од 2012. године била у стечају, тако да нас чека велики посао да бренд "Минел трафо" вратимо на тржиште јер се одувек знало да тај бренд представља квалитет. Ми ћемо задржати исти производни програм, увешћемо и неке новине, али циљ нам је да смањимо цену производње трансформатора. Планирамо да највећи број радника буде из Младеновца. Контактирали смо и са вашом Техничком школом јер нам је интерес да запослимо младе људе са завршеном средњом школом, да им пружимо шансу јер има доста искусних мајстора од којих могу да науче посао, и ако се уклопе да остану у фирми - рекао је Славенин.

Дејан Чокић, председник градске општине Младеновац, обећао је да ће општина помоћи у оживаљавању производње ове младеновачке фирме.

- Што се тиче градске општине Младеновац ми ћемо вам максимално изаћи у сусрет што се тиче свих потребних дозвола и брзине њиховог издавања. Нама као општини свако радно место пуно значи, а доста значи и ваше обећање да ћете ангажовати фирме из Младеновца јер су те услуге доста јефтиније него у Београду. За сваки посао који је у надлежности градске општине Младеновац, можете нам се обратити у свако време - рекао је Чокић.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.