logo

Актуелности

Нова рекреативна понуда Спортског центра

 

Један од тржишних адута Спортског центра, нарочито у предстојећим зимским месецима, свакако ће бити обновљена и проширена теретана која је ових дана поново почела са радом.

Комплекс теретане и фитнес сале Спортског центра опремљен је новим справама и сигурно представља најкомплетнији рекреативни објекат у Младеновцу, како за групе и клубове тако и за појединце. Корисници имају на располагању топлу пространу салу допуњену новим справама, припадајућу фитнес салу, кабине за пресвлачење, тушеве са топлом водом, касете са кључем за одлагање вредних ствари и стални надзор инструктора. Теретана ради сваког дана од 8 до 22 сата.

Како каже Млађан Милић, в.д. директор Спортског центра, уз нови ценовник, теретана ће бити најјефтинији и најпрофесионалнији вид рекреације за Младеновчане. Он је најавио посебне погодности за студенте, средњошколце али и за оне који купе појединачне и месечне карте.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.