logo

Актуелности

Кречење опште праксе у Дому здравља

 

Градска општина Младеновац финансирала је кречење укупно хиљаду квадрата чекаоница и амбуланти опште праксе Дома здравља као и комплетну замену расвете на овом одељењу.

Како нам је рекла директорка Дома здравља, Биљана Цветковић, градска општина Младеновац пребацила је 500.000 динара за потребе кречења 1.080 квадрата одељења опште праксе и замену старих сијалица са 48 лед лампи. Како директорка каже, од последњег кречења прошло је преко 15 година, а заменом расвете остварена је уштеда електричне енергије.

– Сада просторије изгледају много лепше као и нове лед лампе које су ефикасније и јефтиније. Такође, преко ЈП "ДИП Младеновац" замењено је осам клупа испред Дома здравља, а Министарство здравља финасирало је обнову десет тоалета и комплетну кречење педијатријске службе.

Што се тиче набавке медицинске опреме, у мају нас очекује јавна набавка за куповину медицинске опреме вредне 5,5 милиона динара што финансира град Београд, између осталог шестоканалног ЕКГ-а , ултразвука за децу, механичких инхалатора и аутоклава.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.