logo

Актуелности

Одржана пета седница Скупштине ГО Младеновац

 

Током шесточасовног заседања општинска Скупштина расправљала је о двадесет тачака дневног реда, већином посвећених јавним предузећима.

Одборници су усвојили Статуте ЈКП "Младеновац", ЈКП "Пијаце Младеновац" и ЈП "Дип Младеновац" чиме је извршено законско усаглашавање ових аката, пре свега у погледу надлежности којима се баве. За ова три општинска јавна предузећа као и за Туристичку организацију усвојени су и извештаји о пословању у прошлој години.

Усвојен је ребаланс општинског буџета, а Скупштина је дала сагласност на ребалансе овогодишњих програма пословања за ЈКП "Младеновац", ЈКП "Пијаце Младеновац", ЈП "Дип Младеновац", Спортски центра, Туристичку организацију и Спортски центар.     

Одлуком о месним заједницама правно је дефинисано оснивање као и  послови, финансирање и друга питања од значаја за рад месних заједница.

Скупштина је усвојила Решење којим се обавезује ЈКП "Младеновац",  да јавно објављује резузлтате свих извршених анализа исправности воде из младеновачког водовода, од стране Градског завода за јавно здравље Београд, у складу са одредбама Правилника о хигијенској исправности воде за пиће.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.