logo

Актуелности

Веће о информисању

 

На данашњој седници Већа ГО Младеновац усвојено је Решење о именовању чланова Комисије за оцену медијских пројеката као и Одлука о издавању билтена градске општине Младеновац.

Начелник Службе за скупштинске послове, Снежана Симић, упознала је чланове Већа да је на Конкурс за суфинансирање пројеката производње медијских садржаја из области јавног информисања стигло девет пријава.

Она је додала да је на позив за учешће у раду Комисије за оцену пројеката стигла једна пријава - Рајка Благојевића.

Веће је именовало Комисију у чијем саставу ће радити Рајко Благојевић, председник и чланови Тања Дабић и Александар Цветковић. За секретара Комисије именована је Драгица Обрадовић. Решење о расподели средстава донеће Веће градске општине Младеновац на основу образложеног предлога Комисије.

Чланови Већа донели су Одлуку о издавању билтена градске општине Младеновац. Како је рекао Бојан Станојевић, члан Већа, штампано издање билтена биће бесплатно, односно неће бити утврђене динамике излажења већ ће билтен излазити по потреби

Он је додао да је у току регистрација билтена као и да је предвиђено да до краја године изађу два броја. Усвојеном Одлуком, за главног и одговорног уредника, на период до краја године, именован је Бојан Станојевић, док ће стручне послове обављати Служба за скупштинске послове - протокол и информисање.

ДНЕВНИ РЕД

1. ПРЕДЛОГ РЕШЕЊА О ИМЕНОВАЊУ ЧЛАНОВА КОМИСИЈЕ ЗА ОЦЕНУ ПРОЈЕКАТА ИЗ ОБЛАСТИ ЈАВНОГ ИНФОРМИСАЊА.

2. ПРЕДЛОГ ОДЛУКЕ О ИЗДАВАЊУ БИЛТЕНА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ МЛАДЕНОВАЦ.

3. РАЗНО

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.