logo

Актуелности

Веће о суфинансирању медијских пројеката

 

На данашњој седници Већа градске општине Младеновац усвојено је Решење о расподели средстава за суфинасирање медијских пројеката.

Веће је усвојило Решење о расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији градске општине Младеновац за 2016. годину.

Веће је информисано o закључку Комисије за оцењивање пројеката да се за суфинасирање предлажу пројекти "Младеновац уживо", подносиоца "Драгон стар" доо, "У фокусу", подносиоца Радио-дифузни центар "МФМ МЕДИА" доо, "Младеновац у кадру", подносиоца Друштво за радио и телевизијске активности "Коперникус кејбл нетворк", "За сваког по нешто", подносиоца ЕВА" доо, "Локални часопис за Младеновац - Булевар М", подносиоца ГИР МС "Штампа" и пројекат "Туризам - развојна шанса општине Младеновац", подносиоца ИГР "Делта прес".          

Комисија је оценила да се за суфинансирање не предложе следећи пројекти : "Деца су украс Младеновца", подносиоца Радио "ИФМ БРАФ", "Село, добро јутро", подносиоца  Агенције за продукцију, маркетинг и информисање "АР ПРЕС"  и  "Младеновац - моја општина - хоћу да знам", подносиоца "Оп-топ" итд груп.

Веће је одлучило да се пројекат "Младеновац уживо", подносиоца "Драгон стар" доо, суфинансира са 300.000 динара, пројекат "Младеновац у кадру", подносиоца Друштво за радио и телевизијске активности "Коперникус кејбл нетворк" са 100.000 динара,  пројекат "Локални часопис за Младеновац - Булевар М", подносиоца ГИР МС "Штампа" са 100.000 динара, пројекат "За сваког по нешто", подносиоца ЕВА" доо са 50.000 динара, пројекат "Туризам - развојна шанса општине Младеновац", подносиоца ИГР "Делта прес" са 50.000 динара и пројекат "У фокусу", подносиоца Радио-дифузни центар "МФМ МЕДИА" доо са 50.000 динара.

На данашњој седници усвојена је и измена закључка о утврђивању листе приоритета са санацију некатегорисаних путева.

Дневни ред :

1. Предлог Решења о расподели средстава за суфинансирање пројеката за остваривање јавног интереса у области јавног информисања на територији градске општине Младеновац за 2016. годину.

2. Предлог Закључка о измени Закључка о утврђивању коначних приоритета за санацију некатегорисаних путева.

3. Предлог Одлуке о давању сагласности на употребу имена општине Младеновац спортском Удружењу "ФК Младеновац" у оснивању.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.