logo

Актуелности

Скупштина o јавним предузећима

altСкупштина градске општине Младеновац усвојила је ребалансе програма пословање општинских јавних предузећа и установа.

После недавно усвојеног ребаланса општинског буџета на ванредној седници општинске Скупштине, одборници су на данашњем заседању усвојили и ребалансе јавних предузећа и установа, ЈКП "Пијаце Младеновац", Спортског центра и Центра за културу и туризам.

Такође, усвојен је извештај о извршењу Програма пословања ЈКП "Пијаце Младеновац" за 2016. годину са припадајућим решењем и закључком о расподели добити предузећа.

Скупштина је усвојила Извештаје о раду Управе градске општине Младеновац за другу половину прошле године као и Општинског јавног правобранилаштва за 2016. годину.

Скупштина је именовала сталне чланове за манифестација из области културе које су од значаја за градску општину Младеновац. Усвојена је Европска повеља о родној равноправности на локалном нивоу.

Донета је и скупштинска одлука о постављању спомен бисте народном хероју Божидарки Кики Дамњановић-Марковић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.