logo

Актуелности

Урађене школске прилазне стазе у Дубони

altГрадска општина Младеновац финансирала је, у оквиру обавезе текућег одржавања школа, са 72.000 динара изградњу прилазних стаза у основној школи у Дубони.

Директорка ОШ "Момчило Живојиновић", Весна Влајић, чије издвојено одељење се налази у Дубони, каже да је овим радовима решен велики проблем одливања воде са главног пута у двориште школе. Према њеним речима, после сваке обимнијих падавина, школа је долазила у ситуацију да не може да се користи мобилијар јер је двориште било поплављено.

- Наша школа у Дубони је углавном добро сређена што средствима општине, што ентузијазмом и радом запослених у школи и ученика. Надам се да ће ово село имати све више деце јер има школу какву заслужује - рекла је Влајићева и додала да школу тренутно похађа 74 деце.

Дејан Степановић, члан Већа задужен за образовање, поновио је опредељење градске општине Младеновац да све школе и ученици на територији општине имају подједнаке услове образовања.

alt- Осим што је наша законска обавеза улагање у основне школе такође нам је и жеља и програмски циљ да образовање у нашој општини достигне одређени ниво. Мислим да су школа у Дубони али и остала издвојена одељења по селима пример да смо на најбољем путу да ту замисао остваримо у што краћем року - рекао је Степановић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.