logo

Актуелности

Новогодишњи пакетићи Савета за привреду и фирме "Нама Кермика"

altСредствима Савета за привреду градске општине Младеновац и предузећа "Нама Керамика" купљено је 300 новогодишњих пакетића који су подељени представницима јавних установа, служби и предузећа у Младеновцу.

Председник градске општине Младеновац, Владан Глишић, захвалио се предузећу "Нама Керамика" и власнику Микану Миросавићу на показаној друштвеној одговорности поделом 300 новогодишњих пакетића младеновачкој деци.

- Задовољство ми је да известим јавност да су преко Савета за привреду градске општине Младеновац и предузећа "Нама Керамика" обезбеђена средства за новогодишње пакетиће Полицијској станици Младеновац, Хитној помоћи Дома здравља, Дневном боравку за смештај деце и омладине ометене у развоју, Царинском реферату Младеновац, Спортском центру и Основном јавном тужилаштву. Мислим да ће и следећe годинe и остале наше успешне фирме следити овај пример и да се требамо бавити друштвеном одговорношћу и бригом о деци - рекао је Глишић.

alt- Ово је друга година за редом како смо обрадовани пакетићима од једне друштвено одговорне фирме и мени је задовољство и част пошто Микана лично познајем. Захваљујем се у име деце и родитеља јер нама ово много значи да нас се сете по други пут. Нисмо више у стању социјалне изолације, општина ради на интеграцији друштвено осетљивих група као и друштвено одговорне компаније - рекла је Снежана Живанић, директор Дневног боравка за смештај деце и омладине ометене у развоју.

Микан Миросавић, помоћник председника општине Младеновац и власник предузећа "Нама Керамика", рекао је да је током године подела пакетића најлепши догађај за његову фирму.

- Наше опредељење је да испоштујемо људе који раде веома тежак посао, сведоци сте јучерашње трагедије у којој је погинуо полицајац на дужности, данас смо сведоци да је Хитна помоћ активна у граду, једва су и одвојили човека да дође по пакетиће. Тако да ми је задовољство што сам са вама и што сам учествовао у овој акцији - рекао је Миросавић.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.