logo

Актуелности

Радови у Младеновцу током прошле недеље

altПрошле недеље обављани су радови на канализационој, путној и водоводној мрежи у месним заједницама Влашко Поље, Границе, Кораћица.

Завршена је прва фаза посла на изградњи два километра канализационе мреже у МЗ "Кораћица", дуж улица Босанске и Ливадарске.

Вредност посла је 24.000.000 динара, а извођач је ЈКП "Младеновац". Према утврђеној динамици радова планирано је да посао буде завршен до краја године.

Директор предузећа Владета Лучић најавио је да ће превезивањем домаћинстава на нови цевовод бити решен дугогодишњи проблем учесталих кварова и побољшан квалитет воде.

Предузеће "Београд пут" завршило је асфалтирање улице Стари пут у МЗ "Влашко Поље" дугачке 530 метара чиме се уједно и приводи крају пројекат асфалтирање који је ово предузеће реализовало у нашој општини.

altПрема речима председника градске општине Младеновац, Владана Глишића, остао је још пут Тијановац у Кораћици чиме ће се заокружити програм асфалтирања који обавља ЈКП "Београд пут" вредан близу 40 милиона динара.

Друго путарско предузеће "Србијааутопут" наставља са асфалтирањем за две недеље, а тренутно раде на тротоару у Баташеву дугачком 1.250 метара и обављају припремне послове на државном путу код кванташке пијаце, који повезује Шепшин и Сенају.

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.