logo

Актуелности

Почели радови на крпљењу ударних рупа

altРадовима у улицама Краља Петра Првог и Николе Пашића, екипе "Србијааутопута" почеле су данас крпљење ударних рупа које ће се обављати на саобраћајницама по свим месним заједницама.

Према речима Бојана Станојевића, члана Већа градске општине Младеновац, радови ће се обављати по списковима оштећених улица које су доставили представници месних заједница.

- Ако је веровати метеоролозима надам се да смо изашли из зимске сезоне и са првим лепим данима, као одговорна градска власт, смо почели да реконструишемо улице, односно да прво крпимо ударне рупе, а касније ћемо кренути са асфалтирањем некатегорисаних путева. У оквиру припрема за крпљење ударних рупа тражили смо од представника месних заједница списак свих улица на терену, односно да нам доставе спискове где је потребно крпљење ударних рупа. Данас је фирма "Србијааутопут" почела са радовима у МЗ "Драпшин", преко центра града, МЗ "25.мај", Баташева и наставити у осталим месним заједницама - рекао је Станојевић.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.