logo

Актуелности

Почела припремна наставе за факултете

altБесплатна припремна настава из српског језика и математика за упис на факултете, коју организује градска општина Младеновац, почела је у просторијама Школе за образовање одраслих у Младеновцу.

Припремни часови се одржавају сваке суботе почев у периоду од 10,00 до 11,30 часова у просторијама Школе за образовање одраслих у Младеновцу (Раднички универзитет, Краља Петра I 175/2 ). Заинтересовани ученици се могу пријављивати сваке суботе током одржавања часова. Програмом је обухваћено 15 термина у оквиру којих ђаци, подељени у две групе, похађају по два часа из српског и математаике, у зависности који предмет полажу на пријемном.

Успешне припреме и предстојећи упис на жељене факултете, ђацима су пожелели Владан Глишић, председник градске општине Младеновац, Дејан Степановић, члан Већа задужен за образовање, директор Гимназије као и студенати који су прошле године похађали ову припремну наставу. Ђацима су подељене торбе и свеске, поклон општине Младеновац.

- Један од најбољих пројеката општине Младеновац је "Буди своја најбоља инвестиција" који већ успешно функционише четири године. Кроз овај пројекат је прошло преко 200 средњошколаца. Како је професор Радмило Илић рекао преко 90 одсто упише жељене факултете. Ове године општина Младеновац је обезбедила прикладан прибор како би наши срењошколци имали мало квалитетније услове за похађање наставе. Захвалио бих се нашим педагозима, професорима српског, госпођи Јањић и професору математике господину Радмилу Илићу на несебичној жељи да помогну, заједно са општином Младеновац, будућим студентима. Оно што сам је обећао да ћемо се трудити да у наредном периоду решавамо проблеме и стварамо услове да када они заврше факлутете и врате се у своју општину да им обезбедимо и пристојан посао и да могу да заснују своје породице - рекао је Владан Глишић, председник ГО Младеновац.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.