logo

Актуелности

Полигон за бициклисте добила и трећа младеновачка школа

alt

Комисија за безбедност саобраћаја на путевима градске општине Младеновац обезбедила је још један полигон за бициклисте намењен ученицима младеновачких основних школа. Након школе "€žКоста Ђукић" и €ž"Свети Сава", обележен полигон са свим неопходним елементима данас су добили и ученици Основне школе "Момчило Живојиновић".

"Основна школа "Момчило Живојиновић" последња је градска школа која је добила полигон на којем ће ученици моћи да тестирају спретност у вожњи бицикла. Циљ нам је да овладају овом вештином и на тај начин буду безбеднији у саобраћају. Планирамо да од следеће године полигонима за бициклисте опремимо и све школе у сеоским месним заједницама. До сада смо поклањали бицикле деци која су била најуспешнија на такмичењима из области саобраћаја, а план нам је да бициклама опремимо и школе које их немају"€œ, рекао је Стефан Ивановић, члан Комисије за безбедност саобраћаја.
У склопу полигона налазе се и разни елементи, физичке препреке, стубићи, чуњеви.

altalt

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.