logo

Актуелности

Обавештење о Поступку оцене студије о процени утицаја на животну средину

 

Носилац пројекта, Матејић Злативоје из Младеновца, улица Филипа Филиповића број 66, поднео је Секретаријату за заштиту животне средине захтев за давање сагласности на Студију о процени утицаја на животну средину пројекта - занатског објекта за клање и обраду пилића , који ће бити изграђен на катастарској парцели број 3738 КО Велика Иванча, на подручју градске општине Младеновац.

Позива се заинтересована јавност да изврши увид у садржину наведене студије до 02. октобра 2009. године , радним данима од 10 до 14 часова, у просторијама Услужног центра Општинске управе општине Младеновац, у улици Краља Петра I бр.175. у Младеновцу.

Јавна презентација и јавна расправа о предметној студији о процени утицаја биће одржана у просторијама Скупштине општине Младеновац – мала сала, у улици Јанка Катића бр. 6, у Младеновцу, дана 07. октобра 2009.год. у 12 часова.

Мишљење о наведеној студији заинтересована јавност може доставити Секретаријату за заштиту животне средине (улица 27. марта број 43-45 -соба 510а, пети спрат; или Услужни центар Општинске управе општине Младеновац, у улици Краља Петра I бр.175. у Младеновцу ) у року одређеном за јавни увид и изнети у току јавне презентације, односно јавне расправе.

Обавештење се објављује на основу чл. 20. и 29. став 1. Закона о процени утицаја на животну средину ("Службени гласник РС", број 135/04)

РЕПУБЛИКА СРБИЈА
ГРАД БЕОГРАД
ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БЕОГРАДА
СЕКРЕТАРИЈАТ ЗА ЗАШТИТУ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ

СЕКТОР ЗА УПРАВЉАЊЕ ЗАШТИТОМ ЖИВОТНЕ СРЕДИНЕ, Б е о г р а д, 27. марта 43-45

Резиме студије можете видети овде.

 

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.