logo

Актуелности

Испостава ЈКП "ЈАВНО ОСВЕТЉЕЊЕ" од следеће године у Младеновцу

Председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, састао се данас са директором ЈКП "Јавно осветљење" Александром Цинцар Попоским и његовим сарадницима. На радном састанку договорене су појединости у вези са отварањем испоставе овог предузећа у Градској општини Младеновац од јануара следеће године.

Управљање јавном расветом на територији Младеновца у надлежности је овог предузећа од почетка 2020. године, а отварање одељења у Младеновцу допринеће бржем и ефикаснијем решавању проблема, отклањању кварова и квалитетнијем одржавању јавне расвете.

Приликом данашње посете Цинцар Попоски и Глишић су обишли завршне радове на мосту Газела на којем су екипе овог предузећа данас радиле на подешавању и усмеравању лед светиљки. Захваљујући доброј сарадњи општине и ЈКП â€žЈавно осветљење“, младеновачка Газела је, након много година, коначно добила јавну расвету.

Javnoosvetljenje2
Javnoosvetljenje3
Javnoosvetljenje4
Javnoosvetljenje5

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Лице овлашћено за поступање по захтеву за слободан приступ информацијама од јавног значаја у Управи ГО Младеновац:Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели., Telefon: 0118241656
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.