logo

Актуелности

Велики одзив грађана на пунктовима за вакцинацију у Младеновцу

 Општина Младеновац организовала је акцију имунизације на мобилним пунктовима коју су иницирали Град Београд и Министарство здравља како би што више грађана могло да прими вакцину. На пунктовима у десет младеновачких села до сада је вакцинисано више од 700 људи.

Државни секретар уз Министарству унутрашњих послова Милосав Миличковић и председник Градске општине Младеновац, Владан Глишић, обишли су пункт за имунизацију у здравственој амбуланти у Ковачевцу како би се уверили да се процес имунизације одвија без икаквих проблема.
,,Захваљујући напорима председника Александра Вучића Србија је међу водећим земљама у Европи и свету по броју вакцинисаних. Подршка општине је јако важна како бисмо олакшали пороцес имунизације и омогућили грађанима који желе да се вакцинишу да то ураде у месту у којем живе. Драго ми је што видим да је у Младеновцу све добро организовано и да се вакцинација обавља без већих задржавања. Грађани имају поверење у све вакцине које су доступне у нашој земљи и зато позивам оне који се још увек нису вакцинисасли да то учине што пре, јер само тако можемо да сачувамо здравље и вратимо се нормалном животу“, рекао је Миличковић.
  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.