logo

Актуелности

Одржана друга седница штаба за ванредне ситуације

 

Штаб за ванредне ситуације Градске општине Младеновац закључио је да се услед свих до сада предузетих мера водоснабдевање нормализује. Како је речено на седници Штаба, због високих температура и велике потрошње, у појединим деловима општине који припадају другој висинској зони, може доћи до привременог нестанка воде и где је такође могуће и замућење воде.

Цистерне пијаће воде ће бити упућене у улице које припадају другој висинској зони у Месној заједници ,,25.Мај", и деловима месних заједница ,,Село Младеновац", ,,Влашка" и ,,Рајковац".

„Очекујемо да ћемо препумпавањем воде у резервоар у другој висинској зони стабилизовати водоснабдевање у Месној заједници ,,Село Младеновац" у току поподневних сати.

Апелујемо на суграђане да рационално троше воду и да буду солидарни што ће додатно утицати на ефикасност предузетих мера од стране Штаба за ванредне ситуације Градске општине Младеновац, а све у циљу брже нормализације водоснабдевања на територији наше општине“, рекао је Владан Глишић, председник Градске општине Младеновац и командант општинског Штаба за ванредне ситуације.

Stabvs1
Stabvs2
Stabvs3
Stabvs4

  • Датум креирања: .
Права коришћења: Градска општина Младеновац. ©2005-2023.
Контакт: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. 
Инфо центар ГО Младеновац: 011/7857-846
Техничка подршка: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.